Владислав Єрко художник

Запись опубликована

Владислав Едвардович Єрко — відомий  український художник-ілюстратор, народився в 1962 році у Києві, навчався в Українському Поліграфічному Інституті ім. І. Федорова, але не завершив ВУЗ через конфлікт з викладачами.

Найкращі роботи Владислава Єрко це ілюстрації до романів Пауло Коельо, Карлоса Кастанеді, Джоан Роулінг з серії про Гаррі Потера, ілюстрації до казок Ганса Хрістіана Андерсона.  Книжка-казка Андерсона  «Снігова королева» англійського видавництва «Templar»  з ілюстраціями Владислава Єрко стала лідером продажу в 2005 р.

Владислав Єрко — член Національної спілки художників України з 1989 року.

Інше по темі українські художники.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


+ шесть = 12

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Владислав Єрко художник: 3 комментария
  1. Юрій Опекан

    Щиро дякую за вітання, Пане ***!

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Цибуля

    Вітаю пана Опекана!

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Юрій Опекан

    Звичайно, у такої людини яка творить безподібні сюжети прекрасною технікою , буде конфлікт з викладачами. Памятаю, у мене в училищі малювали макет будинку. Мені викладач поставив трійку, обумовлючи тим, що я малював з допомогою лінійки. Своєї правоти, щодо безкінечної любові до лінії , штриха та графіки, зокрема, я тоді так і не доказав.
    А тут- така чудасія!

    З повагою Юрій Опекан.

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0