З Новим роком!

Запись опубликована

Дорогі гості та адміни «Веселої хати», дозвольте привітати Вас з Новим роком! Щастя, здоров’я, добра Вам у Новому році! Здійснення мрій та процвітання!

Щиро Ваша, Зозулечка з Одеси

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


пять − 1 =

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

З Новим роком!: 2 комментария
  1. Zozule4ka

    Спасибі за привітання! А у нас хоча й +10, але вітер холодний, погода не святкова. Проте, на наш святковий настрій погода не вплинула. Донечка перед першоквітневим карнавалом «винаймила» старшого брата за шоколадку і 2 грн. щоб він намалював їй боді-арт на обличчі під «Джокера». Але прийшла її подруга і попросила теж боді-арт обличчя, тигровий. Після цього донечці здалося, що пан художник подругу розмалював цікавіше ніж її, ще й «безкоштовно»І що ж це виходить, вона заплатила, а послуги отримала неякісні за свої гроші!
    Але врешті-решт прийшла з карнавалу задоволена, сказала, що дуже багато гостей одеської гуморини просили з нею сфотографуватися. Оце наші любительки боді-арту

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Юрій Опекан

    Доброго дня, пані Zozule4ka! Щиро дякую за вітання.
    Язичницький Новий рік був тиждень тому, а у мене на Волині в даний час за вікном мете завірюха (серйозно мете) і на градуснику +1. Так що Ваша листівка доречна.
    Пана ***, усіх колег — дописувачів та гостей хати вітаю з Днем сміху!
    Смійтесь на здоров’я!

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0