пісня «Козаки. Рабiв до Раю не пускають» Тінь сонця

Запись опубликована

Козаки. Рабiв до Раю не пускають. Группа «Тінь Сонця»

Інше по темі українські пісні, козаки

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


шесть + = 14

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

пісня «Козаки. Рабiв до Раю не пускають» Тінь сонця: 3 комментария
  1. Цибуля

    Для України сьогодні важливіше обїеднатися усім, щоб знов не потрапити у Союз, який ліпить Путін. Інакше буде, як після Хмельницького. Спочатку економічно, а потім і повністю проковтнуть.
    Це на сьогодні головний пріорітет. Треба зміцнити незалежність. Не втсупати в то лайно. А потім вже розберемось, хто краще співає українською.

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. тетя Мотя

    Свободівці, які вважають себе спадкоємцями українських козаків, наразі слабенькі, як для радикалів. Вони не можуть, або ж не хочуть чинити опір владі, всьому тому антиукраїнському, що повилазило в останній час.Сумно.

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Цибуля

    Український дух сильний у свойому стихійному прояві. Тому й сильне було козацтво на Січі, бо збирались там втікачі та зірвиголови с усіх найближчих земель.
    Богдану Хмельницькому, дуже досвідченому чиновнику, знавцю польскої, російскої, турецької державності, вдалось силу українську зібрати під своїм прапором. Далі знов усе зруйнувалось поступово. Тількі стихійні та недовготривалі сплески державотворення.
    Ось і зараз нам не вистачає державної думки. Збройні сили перетворились на пародію. Не приведи Господи нам зараз війну. Тоді й буде видно наскільки ми слабкі. Тільки партизанскький рух істиних патріотів зможе творити опір.
    Треба будувати єдину, сильну, не від кого не залежну Україну!

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0