новый клип «Казка». ФлайzZzа

Запись опубликована

ФлайzZzа

«Казка»

Весёленький клип группы ФлайzZzа. «Казка».

События происходят в любимом нами Луцке! 

А вот, как сами ребята комментируют свой клип:

«10 липня 2012 року Флайзюки відзняли сонячний і надзвичайно позитивний відеокліп на таку ж саму пісню під назвою «Казка», що увійшла до «крайнього» альбому команди «Глобальне потепління». Режисером відео виступила Світлана Берекета, оператором Костя Крижалов, а монтував це все діло Ігор Дрокін. Зйомка розпочалась ще о 5ій годині ранку на даху однієї з багатоповерхівок, продовжилась на вулицях міста Луцька, а завершилась надзвичайно кумедними кадрами з парку імені Лесі Українки, де зібралось кілька десятків кумедних дітлахів. Дітвора гаряче приступила до «акторства»: малювала, ловила бульбашки, пускала «зайчиків», шалено гоцала і танцювала під сонячні ритми веселого реггі. Окремо вирішили висвітлити у відео талановитих юних хлопаків, які круто танцюють брейк, грають на барабанах і скачуть навіжені сальто!
ЩирЕнько дякуємо усім, хто долучився до процесу творення і з нетерпінням чекаємо на появу відео в ефірах! Від 30 серпня кліп в гарячій ротації на музканалі М1 тах інших музичних і не тільки каналах і в інтернеті.
Приємних вражень :)
 »

 ФлайzZzа в Хате.

Клип про детей. «Казка». ФлайzZzа. 2012

клипы                                                 новое в Хате  

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


восемь − 3 =

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>