Про білу ворону

Запись опубликована

Цей веселий відео сюжет про білу ворону, чи ж бо про маленьку дівчинку,-вирішуйте самі, ну а автор сюжету назвав це відео «Різниця між афроамериканским і європейським підходом до танців»

Мушу сказати, що цей відео прикол насправді говорить лише про те, що дітипрекрасні у своїй індивідуальності, бо таку ж саму картинку ми спостерігали з нашою маленькою племінницею. У неї був перший виступ у садочку, а незадовго до виступу вона через застуду не відвідувала садок. Це було дуже кумедно, бо наша світловолоса та блакитноока трьорічна розумниця намагалась танцювати і розповідати віршики за усіх діток, які приймали участь у святковому концерті. Отож, колір шкіри дитини не впливає на її поведінку. Гадаю, що світ був би дуже нудним і нецікавим, якщо геть усіх людей одягти в однаковий одяг, навчити однаково рухатись, однаково мислити й т.і. Простий спосіб виділитися з натовпу — не змішувати з ним. Саме це й є- індивідуальність.

Притча про Білу ворону

 

Одного разу на світ з’явилася ворона, але незвичайна, біла. З дитинства її не злюбили. Та й дитинства то у неї не було. Адже дитинство закінчується незалежно від віку, дитинство закінчується, коли доля руйнує всі твої мрії і показує що їй на тебе наплювати … Так сталося з білою вороною … Тому вона була «дорослішою» всіх своїх однолітків на багато років. Її характер загартовувався, вона стала однією з найсильніших птахів. Але їй не вистачало розуміння і підтримки. Її ненавиділи багато, просто тому, що вона була іншою, не такою як всі інші ворони, й вона не могла зрозуміти: За що? Чому вони мене ненавидять? Їй часто робили всякі гидоти, а вона продовжувала відповідати добром на зло, чим ще більше злила інших птахів у її зграї. У той період її життя біла ворона НЕ поникла. Вона літала над верхівками дерев, гордо розправивши крила і піднявши голову. «Ви подивіться яка зарозуміла!» — Лунало каркання з усіх боків. Але ворона була навіть рада цьому, вона думала: «Зате тепер у них хоча б є причина для ненависті». Йшли роки, біла ворона стала дуже сильною, витривалою , багато їй заздрили і від цього ще більше ненавиділи … І тут біла ворона зважилася на відчайдушний крок — полетіти, покинути свою зграю, адже можливо десь існує царство білих птахів, де її приймуть, полюблять, вона не буде самотньою. І вона пішла на цей крок …… На раді зграї обговорювали цю білу ворону :
- Вона полетіла, а все-таки вона не була такою вже поганою вороною, якою ми її вважали.
- Так, вона залишила після себе багато добра.
- А я був закоханий в неї з дитинства , але я не міг сказати їй про це — адже вона інша , мене б не зрозуміли інші ворони в нашій зграї ….
А вона все летіла , в пошуках казкового царства білих птахів , де її зрозуміють , візьмуть , полюблять.
А на тлі червоного заходу можна було бачити силует птаха, що летить , гордо розправив крила і підняла голову …
Потрібно бути собою. Завжди собою , щосили собою , і тим більше, ніж важче : чи не приміряти чужі долі

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


7 − пять =

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>