Особливості вибору спецвзуття

Запись опубликована

f8a70a2bb8d21195d81fdee7208e9a55Робоче взуття, безсумнівно, можна назвати взуттям для спеціальних завдань. У багатьох професіях від нього залежить безпека і комфорт повсякденної роботи, тому варто витратити деякий час на пошук ідеальної моделі. Як вибрати краще робоче взуття? На що звернути увагу, щоб ваша покупка виявилася в яблучко!

Робоче взуття та специфіка роботи

Краще робоче взуття — це те, яке точно відповідає вимогам, пов’язаним зі специфікою виконуваних обов’язків. Це означає, що перед покупкою варто задуматися про те, чого ви чекаєте від взуття.

Якщо ви працюєте в місцях, де ваші ступні схильні до травм від предметів, що падають, вибирайте посилене взуття. У багатьох професіях протиковзні властивості також можуть бути дуже важливим аспектом. Ви працюєте на відкритому повітрі? Вибирайте водонепроникне взуття. Утеплені моделі також можуть стати хорошим рішенням.

Як вибрати краще спецвзуття?

Вибираючи взуття, широкий асортимент якого пропонує інтернет-магазин https://svan.com.ua/ua/rabochaya-obuv-1/, звертайте увагу на його функціональні якості. Також пам’ятайте, що навіть найкраща робоче взуття може виявитися фатальною покупкою, якщо воно не буде ідеально сидіти на вашій нозі. Яка взуття підійде у вашому випадку? Ось кілька порад, які допоможуть вибрати найкраще рішення.

Робоче взуття і підошва

Хороше робоче взуття повинно бути оснащене відповідно. підошвою. У разі взуття для будівельних майданчиків рекомендуються моделі з особливо жорсткою або товстою підошвою, яка запобігне пошкодженню стопи гострими предметами, наприклад цвяхами, які перебувають на об’єкті. А от найкраще робоче взуття для роботи в степу повинно бути оснащене підошвою з показниками проти слизьких властивостей. Як приклад, ідеальними будуть моделі з гумовою підошвою і глибоким протектором. Якщо ви працюєте в професії, де легке взуття буде кращим рішенням, вибирайте модель з поліуретановою підошвою.

Спецвзуття — твердість і жорсткість

Одна з основних завдань робочого взуття — захистити ступні від можливих травм. Якщо специфіка вашої роботи вимагає особливих заходів захисту, зверніть увагу на такі аспекти, як твердість матеріалів, з яких виготовлено взуття, або додаткова жорсткість. У місцях, де стопа піддається впливу предметів, що падають, кращим робочим взуттям неодмінно будуть моделі з носком.

Взуття з високою жорсткістю — відмінна пропозиція для людей, які працюють на слизькій або кам’янистій місцевості, де легко отримати травму у вигляді розтягнення зв’язок гомілковостопного суглоба.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


шесть × = 12

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>