Моніторинг вантажного транспорту від компанії «Княжа варта»: економіка має бути економною

Запись опубликована

1544444573_logoДля компаній, які мають у своєму розпорядженні вантажний транспорт, контроль за його використанням надзвичайно важливий. Існує два способи зашкодити зловмисникам поцупити авто – встановити систему сигналізації, а також моніторингу вантажного транспорту.

Причини для встановлення GPS-моніторингу

По-перше, самі по собі сучасні вантажні транспортні засоби надзвичайно дорогі, потрібно зробити все можливе, щоб запобігти їх викраденню та максимально сприяти слідству, якщо транспорт все-таки зник. Наразі сигналізація – це не просто річ, яка подасть звуковий сигнал, вона може заблокувати кермо, систему запалювання. Та й цього може бути замало, бо сучасні злодії – люди освічені й креативні.

Встановлення обладнання для GPS-моніторингу дозволяє визначати маршрут руху транспорту і це допомагає знайти автомобіль. Ця методика зарекомендувала себе настільки добре, що страхові компанії роблять скидки для всіх автомобілів, на яких встановлено пристрої для моніторингу.

По-друге, вантажні автомобілі споживають значну кількість пально-мастильних матеріалів, тому будь-яке відхилення від маршруту – це суттєві збитки для підприємства. Навіть якщо автомобіль не дотримується затвердженого графіка, це може спричинити збитки – від швидкості руху залежать витрати пального на 100 кілометрів шляху. Коли швидкість руху зростає, це може спричинити ризик аварій. Значні затримки на шляху можуть призвести до псування того вантажу, який транспортує авто – і це також стане причиною непередбачуваних витрат.

Третя причина для встановлення моніторингу на вантажний транспорт — визначення місцезнаходження машини надасть можливість оперативно прислати допомогу у випадку потреби. Це може бути дорожньо-транспортна пригода, вихід автомобіля зі строю, проблеми зі здоров’ям водія – для далекобійників не дивина виїхати в рейс здоровим і через один-два дні зрозуміти, що висока температура є причиною звернутися до лікаря, а не продовжувати маршрут. У деяких випадках здоров’я може погіршитися настільки, що людина навіть потребує допомоги і не може самотужки дістатися до найближчого населеного пункту. Системи сигналізації і моніторингу допоможуть вчасно прийти на допомогу як водію, так і автомобілю. На місце, що його вкаже моніторинг вантажного транспорту, можуть виїхати фахівці СТО, юристи, які допоможуть врегулювати конфлікт при ДТП, навіть служба таксі!

У вантажівці для таких випадків після встановлення GPS-моніторингу з’явиться кнопка виклику допомоги.

Інформація про місцеперебування авто, його рух протягом останнього часу доступні керівництву компанії скрізь, де є доступ до інтернету.

Переваги сигналізації для вантажного авто

Системи сигналізації для вантажного транспорту мають деякі особливості, адже розробники мали на меті зберегти ще й вантаж! Тому чимало моделей подають звук сигналізації і в тому випадку, якщо, наприклад, зловмисники відчіплюють причеп.

Наші фахівці готові запропонувати різноманітні моделі систем сигналізації. Вони сумісні з різними марками та моделями автомобілів, і тільки професіонали здатні встановити на машину ту сигналізацію, яка буде ідеально працювати, й водій буде почуватися комфортно.

Сигналізація – це перша лінія оборони від зловмисників, а моніторинг — то обладнання, яке забезпечить більш тривалий контроль. У багатьох випадках в машині встановлюється таємний маячок, який буде подавати сигнал про місце перебування автомобіля навіть тоді, коли інше обладнання буде демонтоване.

«Княжа варта» пропонує функціональні системи сигналізації і моніторингу, які дозволять вам зберегти вантажний транспорт та його вантаж!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


+ девять = 16

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>