Експертна оцінка нерухомості. Все про оціночну вартість нерухомості

Запись опубликована

ocinka-nerukhomosti-300x210

Експертна оцінка нерухомості – це ключ до правильних рішень, укладення вигідних договорів і домовленостей. Ця послуга не просто покаже Вам реальну вартість вашого майна, а також допоможе аргументувати іншій стороні Вашу позицію, чому Ви вважаєте вашу пропозицію правильно і чесною.

Ідете до суду чи звертаєтесь із позовом до юридичної організації, вносите до балансу компанії чи організації надлишкове майно, переобліковуєте основні фонди, бажаєте укласти договір іпотеки – всі ці та багато інших цілей, потребують наявності «звіту про експертну оцінку нерухомості».

Що визначає експертна оцінка нерухомості в Україні?

Експертна оцінка нерухомості в Україні визначає оціночну вартість майна, не важливо від його цільового призначення і функції такого звіту. Експерт визначає ринкову вартість житла (житлового будинку, кімнати, квартири), комерційної нерухомості (складу, магазину, офісу, адміністративної будівлі, комплексу будівель, приміщень) за вимогами Законів України. Тому важливо знати, що якщо Ви схиляєте незалежного оцінювача до заниження або завишення такої вартості оцінюваного майна, за це може бути адміністративна або кримінальна відповідальність.

Звіт про незалежну оцінку буде доречним в судових спорах, розділі майна, сплаті податків при нотаріальних операціях – він вказує точу і чесну середньо ринкову вартість нерухомого майна.

Вартість майна вказується на дату розрахунків, тобто на час формування такого звіту.

Що включає в себе експертна оцінка нерухомості? Яке майно сюди відноситься?

Експертна оцінка нерухомості або послуга із оцінки вартості нерухомості включає в себе наступний перелік систематизованих і упорядкованих дій:

  • Збір інформації.
  • Огляд об’єкту.
  • Формування звіту.

До нерухомості відноситься все майно, що має характеристики такого типу власності, у тому числі інженерні комунікації: системи водопостачання і водовідведення, електрифікації і опалення, а також інші.

Знай більше! Про ціну оцінки квартири, її терміни виконання, документи для замовлення, фактори ціноутворення ринкової вартості та багато іншого http://ua.оценка-киев.укр/оцінка-нерухомості/оцінка-квартири/ за посиланням до сайту оціночної компанії «Оцінка майна».

Що може впливати на оцінку вартості нерухомого майна в Україні?

На оцінку вартості нерухомості в Україні можуть впливати такі чинники:

  • Його індивідуальність або типовість. Будівля чи квартири мають свої унікальні особливості: два чи три рівня, унікальні матеріали у використанні при будівництві, нетипово велика чи мала площа приміщень, а також інші індивідуальні риси можуть впливати на складність виконання експертної оцінки.
  • Кількість. Оцінити одну будівлю легше, аніж комплекс із будівель та споруд, отже це вплине на ціну оцінки нерухомості в Україні.
  • Місцерозташування. Якщо об’єкт розташовано в такому місці, де ринок просто відсутній, то це ускладнить роботу. Таке часто буває із нерухомим майном в областях і маленьких населених пунктах України.
  • Функція оцінки.
  • Терміновість. Якщо робота потрібна дуже терміново, то це впливає на формування ціни на послугу. Якщо послуга потрібна терміново, але в рамках розумного, то вона може бути виконаною за фіксовану вартість для типових термінів виконання.

Оцінка нерухомості завжди враховує вище перераховані фактори. Тому це важливо знати.

Більше відомостей! Дізнавайся більше цікавої та корисної інформації щодо оцінювання нерухомості в Україні за цим посиланням. Всі інформація подана сертифікованими експертами-практиками.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


− 2 = три

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>