Ярослав Москаленко передав вантаж бійцям у зоні АТО

Запись опубликована

31Народний депутат, спортивний та громадсько-політичний діяч з Вишгородського району Ярослав Москаленко неодноразово надавав допомогу українським бійцям на сході України. У зону АТО від його імені відправлено декілька важливих вантажів. До складу останнього із них увійшли необхідні бійцям засоби особистої гігієни: безліч рідкого мила, шампунів, гелів, а також мазей, виготовлених на основі трав з лікувальними властивостями. Поставка даного вантажу відбулася завдяки допомозі підприємства «Альянс Краси» та розпоряджень його генерального директора – Вадима Олексійовича Геращенка. Отримані засоби по догляду за гігієною були розподілені між двома батальйонами – 11-м і 25-м.

Також як зазначає Ярослав Москаленко — вантаж в АТО містив медичні препарати та одноразовий посуд, який був переданий хлопцям на сході завдяки анонімному волонтеру із села Демидов Київської області. А при допомозі Наталі Людвиченко і небайдужих жінок була організована передача продуктів для бійців із Іванківського району. Окрім цього, у зборі речей для транспортування в зону АТО громадському діячу активно допомагали жителі Вишгородського району. Народний депутат взяв усю відповідальність за перевезення зібраних речей і продуктів, та організував необхідний транспорт і пальне для нього. Тому вантаж був своєчасно доставлений та розділений між хлопцями. А за власні кошти Ярослав Москаленко придбав та передав бійцям з 11-го батальйону військовий одяг: форму з камуфляжем, светри, кальсони та берці. Більш детально ознайомитися із діяльністю уповноваженого діяча від групи депутатів «Суверенна європейська Україна» можна на його офіційній сторінці у соцмережі – Ярослав Москаленко — Facebook.

Деякий час тому воїнам у зоні АТО також був доставлений інший вантаж – партія бронежилетів. Усі бронежилети мали 4 рівень захисту та були передані Березанському батальйону під назвою «Київ-11» при активній участі Ярослава Москаленка. Хлопцям із села Вишгород було виділено 15 бронежилетів, із міста Славутича – 7, а із селища Іванків – 32 штуки. Також бійцям із Славутича було видано ще 33 одиниці одягу індивідуального захисту. Три бронежилети були передані до 72-го батальйону із Білої Церкви, а останні три десятки направлені на розподілення між іншими угрупуваннями. Окрім бронежилетів, Ярослав Москаленко передав 25-му батальйону ЗСУ 460 карематів – килимків, здатних захистити військових від холодної та сирої землі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


семь − = 4

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>