відео «ЯНУКОВИЧ НЕ ЗАЗДРИТЬ ЖУРНАЛІСТУ»

Запись опубликована

Янукович не заздрить журналісту

 

 

Пресс-конференция Виктора Януковича.

Шаблонные речи Виктор Янукович уже научился более-менее сносно выговаривать. Но «интересные» вопросы его выбивают из колеи.

Президент Украины Виктор Фёдорович Янукович хорош тем, что ещё не научился красиво и убедительно врать. И при этом, пока ещё не боится устраивать подобные пресс-конференции.

Юлия Тимошенко, на его месте, уже рассказала бы увлекательную сказку с убедительным и патриотичным концом.

Янукович не заздрить журналісту. А чого йому заздрити? Заздрити можна Януковичу.

Виктор Янукович — всеукраинская милашка!

А остальное додумайте сами…

Виктор Янукович в Хате.

 Правдивый прикол «Янукович не заздрить журналісту».  

 видео приколы                                             декабрь 2011

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


два + 2 =

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

відео «ЯНУКОВИЧ НЕ ЗАЗДРИТЬ ЖУРНАЛІСТУ»: 6 комментариев
  1. Lesh

    @Даринка Чепак: Президент показав себе людиною, яка ображається, коли журналісти починають питати і писати про те, що він вважає недоторканими темами – розкіш «Межигір’я», оформлення резиденції на підставних осіб, бюджетні кошти на фінансування його примх…

    Зрозуміло, що президент не має право так відповідати. Лідер Північної Кореї має. А європейської держави – не має.

    По-перше, тому що його вибір працювати на даній посаді є добровільним. Януковича ніхто не примушує до роботи президентом. І частина його роботи – чути неприємні запитання від журналістів та елегантно і, бажано, правдиво їх парирувати.

    По-друге, вертоліт, який орендували Януковичу, оплатили за бюджетні кошти. А земля «Межигір’я», згадка про яке так дратує Януковича, все ще перебуває у державній власності – хоча і в оренді фірм Януковича. А ще раніше це взагалі була урядова резиденція, яка внаслідок триходової комбінації виявилася оформленою на траст із Ліхтенштейна і співробітника фірми Олександра Януковича.

    Якщо Віктор Янукович вважає, що запитання про його резиденцію та вертоліт – це втручання в приватне життя, то йому варто відмовитися від цієї посади.

    Тому що в президента немає приватного життя. Це аксіома європейської політики.

    І, нарешті, по-третє. Віктор Янукович не має права так відповідати на запитання Мустафи, тому що його слова «Я вам не заздрю» аж надто очевидно мають нотки погрози.

    Що на умі в Януковича – незрозуміло.

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Zozule4ka

    Більш за все, особисто мене, дратує фарс. Дивлячись на це відео, я лишень одне думаю, ну не міг Янукович написати книжку. Хай би був в очах людей таким, який є. Для чого Герман вигадує щось, робить з нього письменника? Вона ж знає, що всі будуть лишень сміятися і ніхто ж не повірить. Може він у чомусь і хороший, адже у кожної людини свої плюси й мінуси, взяли б ці плюси і підносили людям, а цим письменництвом вони йому *** тільки гірше. Ну який з нього письменник?

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Ася

    @Юлек: Все в порівнянні. Звичайно Янукович нехороший, я його не захищаю, але кращий ніж Лукашенко, навіть в деякій мірі він кращий за Ющенка. Той зумів пересваритися зі всіма друзями, сватами, розвалив команду і нічого не робив, абсолютно.Гроші на лікарню майбутнього де? Цей хоча б щось робить.Стадіон у Львові побудували. При Ющенко взагалі нічого не робилось. Він тільки балакати гарно вмів. Відносно Юлі говорити не будемо, бо ми не знаємо. Це лише припущення. Але з нею поступили дійсно погано,це факт…

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  4. Юлек

    Все так, но есть маленькая поправка. Юлии Тимошенко априори не был бы задан такой вопрос, поскольку Межгорья у неё нет. И вертолетов по миллиону тоже. Все что ей вменяли, это наряды от Луи Витона. Но стоимость тряпок несоизмеримо меньше Межгорья. Самое главное достижение Тимошенко, что она устранила РУЕ, государство начало покупать газ без посредника, тырить стало невозможно, за это и возненавидили её рыги. Вон как в истории покупки нефтяных вышек. Респект и уважуха Юле. Я не говорю что она святая. Но себе И ЛЮДЯМ, а не наоборот как Янек с рыгами. Поки Юля за народ, народ за Юлю!

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  5. Даринка Чепак

    @тетя Мотя: Ви ідіоти! Президент хотів сказати про свій напружений графік роботи!Президент зазначив, що йому не вистачає часу для відпочинку. Він також сказав, що знає особисто Мустафу Найема і специфіку його роботи. Саме тому він висловив йому свою людську позицію! Понавигадували собі!

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0

  6. тетя Мотя

    Відріже голову Мустафі Найему, як Кучма Георгію Гонгадзе?

    ОтветитьОтветить

    Оценить комментарий: Thumb up 0 Thumb down 0