Квитки на автобус

Запись опубликована

1200px-Keiseibus-twinbus-20071013Не встигаєте придбати автобусні квитки? Але вам терміново необхідно в певний час опинитись, наприклад, у Москві? На сайті https://kasa.lux-reisen.com, ви можете замовити квитки на автобус, не виходячи з дому.

Компанія «Kasa Lux-Reisen» дарує можливість придбати автобусні квитки для мандрівок як по Україні, так і за кордоном. Саме тут, ви можете замовити квиток на такі маршрути, як Запоріжжя – Дюсельдорф, Кіровоград – Гамбург, Тернопіль – Брауншвайг, Калуш – Краків і т. д. Але, окрім зручних маршрутів, до визначних переваг компанії, слід також віднести наступні особливості:

1. Приємні ціни. Компаніє пропонує досить стримані ціни, завдяки яким студенти можуть якомога частіше приїздити додому, а туристи можуть організовувати подорожі в різні куточки світу заради екскурсій.

2. Вигідні умови придбання квитків на автобус. Окрім того, що придбати квитки ви можете прямо на робочому місці, або перебуваючи вдома, ви також можете придбати квиток з відкритою датою, що значно спрощую процес підготовки до поїздки.

3. Тільки надійні перевізники. Компанія співпрацює лише з надійними перевізниками. Крім цього, «Kasa Lux-Reisen» також зарекомендувала себе, як професійний перевізник за деякими маршрутами.

4. Індивідуальний підхід до кожного покупця. У разі виникнення питань з приводу купівлі білетів, та вибору маршрутів, ви можете звернутися до менеджерів компанії, які допоможуть вам вирішити різні питання.

5. Акції і знижки. На сайті компанії також регулярно проводяться акції, знижки, завдяки яким, можна купити квитки за досить низькими цінами.

Звісно, переваги купівлі квитків онлайн – це бездоганний спосіб придбання квитків, адже ви зможете зберегти свій час, а також, ви зможете детальніше ознайомитися з маршрутами, акціями і компаніями-перевізниками. Завдяки цим перевагам, такий спосіб придбання квитків стає найбільш популярним. Процедура купівлі квитка досить проста:

1. Ви обираєте необхідний вам маршрут.

2. Зв’язуєтесь з менеджером компанії, який консультує вас з приводу купівлі білетів на певний маршрут, а також оголошує вам суму, яку необхідно сплатити.

3. Ви бронюєте ваш квиток. Для цього слід визначити маршрут, потім указати час відправлення, система вам продемонструє доступні варіанти, серед яких ви обираєте необхідний варіант і замовляєте його. В цьому ж розділі, ви можете обрати необхідні вам вільні місця. Після цього, вам необхідно заповнити анкету з вашими персональними даними, указати електронну адресу, на яку прийде лист з подальшими діями.

4. Оплата квитка. У листі будуть вказані реквізити рахунку, на який треба перевести певну суму для оплати квитка.

5. Ви отримуєте електронний квиток. Після оплати, на вказану вами адресу прийде квиток, який ви можете роздрукувати або в електронному вигляді показати водієві.

Як бачите, купувати квитки онлайн – це дійсно зручно!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


× девять = 63

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>